مشاوره و برنامه ریزی ارشد

آزمون ارشد
بایگانی
  • ۰
  • ۰

مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای 99

سلام به دوست داران شهر سازی

امروز میخوایم در مورد مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای 99 صحبت کنیم.

حالا الان که دور، دور کروناس مشاوره های انتخاب رشته سخت شده و باید راه های جایگزین دیگه پیدا کرد که دو تا راه حل خوب هست یکی مشاوره آنلاین و دیگری مشاوره تلفنی.

هر کدوم از این مشاوره ها مزیت هایی داره.

حالا بریم سر موضوع اصلی

در مورد معیار های انتخاب رشته کنکور ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای  99 بگیم بهتون.

یه سری نکات هست که باید رعایت بشه تو انتخاب رشته.

چرا؟

چون بالاخره قراره شما تو اون رشته ای که میخواین ادامه تحصیل بدین و اگر این انتخاب رشته باب میل شما نباشد هم عمر و هم زمان خودتون رو هدر دادید پس باید به خوبی این معیار ها رو در نظر بگیرید.

یه سری معیار برای انتخاب رشته کنکور ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای 99 وجود دارد.

5 معیار هست که میریم برای شما دوستان شرح دهیم.

1- تمامی گرایش های ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای 98 یک کد ضریب دارند و نتیجه تنها یک رتبه برای شما در کارنامه اعلام می شود که رتبه شما در هر سه گرایش زیر مجموعه برنامه ریزی شهری و منطقه ای می باشد.

2-  رتبه اعلام شده برای شما بدون در نظر گرفتن آزمون عملی و تشریحی می باشد و در نهایت نمره شما در آزمون عملی و تشریحی تعیین کننده قبولی نهایی شما خواهد بود. به این معنی که آزمون یا رتبه شما را بهتر و یا برتر خواهد کرد ولی فرآیند انتخاب رشته قبل از این آزمون انجام می گیرد. پس با توجه به مجاز شدن در دوره روزانه و یا سایر دروه ها انتخاب رشته خود را انجام می دهید و بهتر است که بدون در نظر گرفتن رتبه خود و با در نظر گرفتن رتبه مجازی خود و براساس علاقه و برتر بودن گرایش و دانشگاه انتخاب رشته کنید.

3- باید بدانید که در سال گذشته دیگران چه رتبه ای به دست آورده اند و در آزمون عملی چه نمره ای کسب کرده اند و کجا با آن رتبه قبول شده ند. پس بهترین راه کار صحبت کردن با یک مشاور است.

4- تصمیم به ادامه تحصیل: دقت کنید شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته زبان و ادبیات فارسی ، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.

5- ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.

 

بهتر است نگاهی به رتبه ها و محل قبلی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای سال 97 بیندازید.

 نمونه رتبه ها و محل قبولی کنکور ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای سال 98

رتبه  زیر گرایش محل قبولی
4 برنامه ریزی منطقه ای روزانه- دانشگاه تهران
28 برنامه ریزی شهری نوبت دوم- دانشگاه تهران
57 برنامه ریزی شهری نوبت دوم- دانشگاه شهید بهشتی 
75 برنامه ریزی منطقه ای نوبت دوم- دانشگاه شهید بهشتی 
105 برنامه ریزی شهری نوبت دوم- دانشگاه علامه طباطبایی
209 برنامه ریزی شهری نوبت دوم- دانشگاه یزد
593 مدیریت شهری غیرانتفاعی- موسسه غیرانتفاعی معماری و هنر پارس

با توجه به رتبه و محل قبولی بالا بهتر است به ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای دانشگاه تهران توجه کنید. 

امیدوارم بهترین اطلاعات رو کسب کرده باشید.

 

  • ۹۹/۰۵/۲۳
  • study pleasure

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی