مشاوره و برنامه ریزی ارشد

آزمون ارشد
بایگانی
  • ۰
  • ۰

مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد علوم ارتباطات اجتماعی 99

علوم ارتباطات اجتماعی

سلام به همگی

امروز میخوایم در مورد مشاوره انتخاب رشته کنکور ارشد علوم ارتباطات اجتماعی 99 صحبت کنیم.

حالا الان که دور، دور کروناس مشاوره های انتخاب رشته سخت شده و باید راه های جایگزین دیگه پیدا کرد که دو تا راه حل خوب هست یکی مشاوره آنلاین و دیگری مشاوره تلفنی.

هر کدوم از این مشاوره ها مزیت هایی داره.

حالا بریم سر موضوع اصلی

در مورد معیار های انتخاب رشته کنکور ارشد علوم ارتباطات اجتماعی 99 بگیم بهتون.

یه سری نکات هست که باید رعایت بشه تو انتخاب رشته.

چرا؟

چون بالاخره قراره شما تو اون رشته ای که میخواین ادامه تحصیل بدین و اگر این انتخاب رشته باب میل شما نباشد هم عمر و هم زمان خودتون رو هدر دادید پس باید به خوبی این معیار ها رو در نظر بگیرید.

بریم سراغ معیار های طلایی انتخاب رشته کنکور ارشد علوم ارتباطات اجتماعی 99

  1. احتمال قبولی با توجه به رتبه
  2. بازار کار 
  3. تصمیم به ادامه تحصیل
  4. دوری و یا نزدیکی به محل سکونت
  5. در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره ها
  6. افزایش سردرگمی با ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و آزاد

شما هر گرایشی را انتخاب کنید باید معیار های بالا در نظر بگیرید.

1-  احتمال قبولی با توجه به رتیهبسیاری از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی 99 بدون اطلاع از رتبه قبولی، انتخاب های خود را به نحوی می چینند که بعد از قبولی و پی بردن به این که جای بهتری نیز قبول می شدند پشیمان می شوند.

2-  بازار کار: در این رشته هدف بهبود شرایط رقابت در بازار کار می باشد. دو جنبه در بازار کار علوم ارتباطات اجتماعی  وجود دارد. اول جنبه ای که شما حین درس خواندن در مقطع ارشد کار کنید.دومین جنبه ای که وجود دارد این است که شما بعد از تحصیل به بازار کار وارد شوید که باید حتما گرایش و کیفیت دانشگاه را در نظر بگیرید.

3- تصمیم به ادامه تحصیل:  شما با توجه به این که در چه حوزه ای می خواهید فعالیت کنید، قصد ادامه تحصیل در دکتری دارید یا خیر، آیا در داخل می خواهید ادامه تحصیل بدهید یا خارج از ایران می توانید انتخاب رشته های مختلفی انجام دهید که کدام دانشگاه یا کدام گرایش شما را به اهدافتان می رساند. در رشته علوم ارتباطات اجتماعی ، متاسفانه دانشجویان بعد از ورود به ارشد متوجه تفاوت بسیار زیاد دانشگاه ها در این رشته می شوند.

4 دوری و یا نزدیکی به محل سکونت را باید در نظر بگیرید زیرا باید بدانید بهتر است گرایش بهتری را در دانشگاه شهر دیگری بگذرانید یا گرایشی را در دانشگاه شهر خود بگذرانید؟ این یک معامله است بین راحتی خود یا آینده خود!

5-در نظر گرفتن کیفیت دانشگاه در گرایش های مختلف و نوع دوره هادر بعضی شرایط حتی ممکن است که پیام نور برای شما انتخاب ایده آل باشد و نوبت دوم یا همان شبانه انتخاب خوبی برای شما نباشد. این مورد را حتما در انتخاب رشته خود در نظر داشته باشید.

6ادغام آزمون دانشگاه ارشد دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد در تمامی رشته ها باعث می شود تا تنوع انتخاب ها و دانشگاه ها حتی بیشتر از قبل شود. بنابراین همین ادغام و البته جدا بودن انتخاب رشته های آزاد و سراسری در مقطع ارشد باعث می شود تا سردرگمی چندین برابر شود. تفاوت ها و مقایسه رتبه بندی دانشگاه های آزاد و سراسری و غیرانتفاعی و پیام نور و پردیس های خودگردان، از جمله مواردی است که حتما باید در نظر گرفته شود. در صفحه شهریه دانشگاه ها در مقطع ارشد می توانید در مورد هزینه تحصیل هر یک از انواع دانشگاه ها مطلع شوید و آن ها را با هم مقایسه کنید.

برنامه ترمیک مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته علوم ارتباطات اجتماعی در دانشگاه علوم تحقیقات

  • ۹۹/۰۵/۲۱
  • study pleasure

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی